Bosna i Hercegovina



xl_kid Offline
Clan
Registrovan/a od: 11.11.2008-08:24
Komentari: 87


Subject: Re: Otvaranje više web strana jednim klikom-pomoć
Kada uradim Debug izbaci mi grešku na kodu (Me.PozivWeb.SetFocus)

Private Sub Adresa_AfterUpdate()
If Len(Me.Adresa) = 0 Then
Exit Sub
Else
Me.PozivWeb.SetFocus
End If
End Sub
↑  ↓

xl_kid Offline
Clan
Registrovan/a od: 11.11.2008-08:24
Komentari: 87


Subject: Re: Otvaranje više web strana jednim klikom-pomoć
Rešio sam ovaj problem. trebalo je samo ubaciti dugme. Da nema kakvih podešavanja u explorer-u?
↑  ↓

xl_kid Offline
Clan
Registrovan/a od: 11.11.2008-08:24
Komentari: 87


Subject: Re: Otvaranje više web strana jednim klikom-pomoć
IE je pravio problem... isključio sam sve sto se da isključiti a ima veze za script
još jednom hvala na pomoći
↑  ↓

carobnjak Offline
Clan
Registrovan/a od: 25.07.2011-11:57
Komentari: 350


Subject: Re: Otvaranje više web strana jednim klikom-pomoć
eh kad bi ovo bilo za stariju verziju accessa valjalo bi Disappointed
ako moze neki kod ili objasnjenje ? I ako bi se ovo isto moglo uraditi kao sto je navedeno sa spremljinih stranica na racunaru da nisu na adresama www.
Srdačan pozdrav
↑  ↓

 Podijeli  Dodaj odgovor Stranice (2): 1, 2


All times are GMT +01:00. Current time: 25.06.2017-11:23.