Bosna i Hercegovina



#1 05.03.2013-09:47
roko Offline
Clan
Registrovan/a od: 02.02.2009-00:23
Komentari: 236


Subject: AddHandler naPicturebox
jel neko dodavao Handler u ms access-u ?
Ovaj komentar je mijenjan 1 puta. zadnja izmjena 05.03.2013-09:48 od strane roko. ↑  ↓

#2 05.03.2013-10:49
zxz Offline
Administrator
Registrovan/a od: 03.02.2009-16:22
Komentari: 9,742


Subject: Re: AddHandler naPicturebox
Ako moze malo opsirnije.
Ja te nisam razumio.
Pozdrav
↑  ↓

#3 05.03.2013-11:15
roko Offline
Clan
Registrovan/a od: 02.02.2009-00:23
Komentari: 236


Subject: Re: AddHandler naPicturebox
Dim ctl As Control
For Each ctl In Me.Controls
If (ctl.ControlType = 103) Then
AddHandler SLIKA.MouseLeave, AddressOf SLIKA_MouseLeave
'AddHandler SLIKA.MouseEnter, AddressOf SLIKA_MouseEnter
End If
Next ctl
Handleri nisu u tom objektu al su u .net-u pa sam mislio da dodam još dva Handlera kad sam iznad slike i kad je napuštam
↑  ↓

#4 05.03.2013-11:23
roko Offline
Clan
Registrovan/a od: 02.02.2009-00:23
Komentari: 236


Subject: Re: AddHandler naPicturebox
u Class Image nema te opcije pa ču morati drukčije
↑  ↓

#5 05.03.2013-12:02
zxz Offline
Administrator
Registrovan/a od: 03.02.2009-16:22
Komentari: 9,742


Subject: Re: AddHandler naPicturebox
E sad mi je jasno.
Da budem iskren neznam ni da se mogu dodavati trenuci na postojece kontrole sem mozda sa api funkcijama.
Ako mi je nekad slicno trebalo onda sam koristio tajmer sa do event.
Pozdrav
↑  ↓

#6 05.03.2013-13:35
roko Offline
Clan
Registrovan/a od: 02.02.2009-00:23
Komentari: 236


Subject: Re: AddHandler naPicturebox
U .net-u to radi bez problema.
Odradio sam preko forme i objekta samo onda mi stalno micanje miša po formi zove funkciju a to baš nisam htijeo .Na kraju sam dodao na formu heder.MouseMove i slika.MouseMove , pa je manje skakanja koda.
↑  ↓

Stranice (1): 1

All times are GMT +01:00. Current time: 25.09.2018-02:07.