Bosna i Hercegovina



Warning: filesize(): stat failed for uploads/topics/Primjerzxz_1.zip in /home/icentarb/public_html/showtopic.php on line 399

#1 04.02.2015-19:38
Gjoreski Offline
Super Moderator
Registrovan/a od: 02.02.2009-22:24
Komentari: 1,319


Subject: Forma Subforma
Dali ima nekoj da stavi nekoj primer kako vie go resavate vnesuvajneto na podatoci
Master slas odnosto tabela so osnovni podatoci i tabela so stavki.
↑  ↓

#2 04.02.2015-21:02
zxz Offline
Administrator
Registrovan/a od: 03.02.2009-16:22
Komentari: 9,451


Subject: Re: Forma Subforma
Mozda je lakse opisati ali ako ne bude jasno naci cu i neki primjer.
Ovo pisem o nacinu u Vb6 za Vb net i nisam siguran kako treba.
Znaci postaavis dvije data.
Data1 napr. tabela Racuni
data2 tabela stavke racuna

Sada od data1 napravim kontrole text box i combo zavisno sta treba.
Ispod toga uvezem DataGrid i na njega ide data2 kontrola.

Ipak cu izgleda morati naci neki primjer.
Pozdrav
↑  ↓

#3 04.02.2015-22:18
Gjoreski Offline
Super Moderator
Registrovan/a od: 02.02.2009-22:24
Komentari: 1,319


Subject: Re: Forma Subforma
eve primer.

Jas imam nekoe resenie no ne mi e nekako elegantno pa sakam da vidam kako bi go resile vie.

Ne e loso ako ima od nekoj tvoj program nekoe slico resenie koe e vo funkcija da vidam vizuelno i prakticno kako toa funkcionira.

Prilozi:
Informacije o fajlu: rar  Primer.rar
Preuzimanja: 14
Veličina: 165.55 KB

↑  ↓

#4 04.02.2015-22:51
zxz Offline
Administrator
Registrovan/a od: 03.02.2009-16:22
Komentari: 9,451


Subject: primjerzxz
Evo moj primjer.
Tvoj cu pogledati poslije.

Prilozi:
Informacije o fajlu: zip  Primjerzxz.zip
Preuzimanja: 5
Veličina: Byte


Pozdrav
↑  ↓

Stranice (1): 1


All times are GMT +01:00. Current time: 22.10.2017-13:02.