Centar za edukaciju-BiH



Warning: filesize(): stat failed for uploads/topics/Primjerzxz_1.zip in /home2/icentarb/public_html/icentar/showtopic.php on line 406

#1 04.02.2015 20:38
Gjoreski Van mreze
Administrator
Registrovan od:02.02.2009
Postovi:1,828


Predmet:Forma Subforma
Dali ima nekoj da stavi nekoj primer kako vie go resavate vnesuvajneto na podatoci
Master slas odnosto tabela so osnovni podatoci i tabela so stavki.
↑  ↓

#2 04.02.2015 22:02
zxz Van mreze
Administrator
Registrovan od:03.02.2009
Postovi:10,612


Predmet:Re: Forma Subforma
Mozda je lakse opisati ali ako ne bude jasno naci cu i neki primjer.
Ovo pisem o nacinu u Vb6 za Vb net i nisam siguran kako treba.
Znaci postaavis dvije data.
Data1 napr. tabela Racuni
data2 tabela stavke racuna

Sada od data1 napravim kontrole text box i combo zavisno sta treba.
Ispod toga uvezem DataGrid i na njega ide data2 kontrola.

Ipak cu izgleda morati naci neki primjer.
Podrška samo putem foruma, jer samo tako i ostali imaju koristi od toga.
↑  ↓

#3 04.02.2015 23:18
Gjoreski Van mreze
Administrator
Registrovan od:02.02.2009
Postovi:1,828


Predmet:Re: Forma Subforma
eve primer.

Jas imam nekoe resenie no ne mi e nekako elegantno pa sakam da vidam kako bi go resile vie.

Ne e loso ako ima od nekoj tvoj program nekoe slico resenie koe e vo funkcija da vidam vizuelno i prakticno kako toa funkcionira.

Prilozi:
Informacije o tipu datoteke za:rar  Primer.rar
Preuzimanja:370
Velicina datoteke:165.55 KB

↑  ↓

#4 04.02.2015 23:51
zxz Van mreze
Administrator
Registrovan od:03.02.2009
Postovi:10,612


Predmet:primjerzxz
Evo moj primjer.
Tvoj cu pogledati poslije.

Prilozi:
Informacije o tipu datoteke za:zip  Primjerzxz.zip
Preuzimanja:5
Velicina datoteke: Bajt


Podrška samo putem foruma, jer samo tako i ostali imaju koristi od toga.
↑  ↓

Stranice (1):1


Sva vremena su GMT +02:00. Trenutno vrijeme: 3: 32 pm.